Opravy Praha Servis

Opravy notebooků, telefonů, tabletů, iPhone Praha +420 775-311-234

Recenze

Můžete nechat svůj komentář o naši práci na této stránce

Nechala jsem na opravu svůj iPhone. Za hodinu po odevzdání mi zavolali na poskytnuté mnou telefonní číslo a řekli, že diagnostika již byla provedena, jsou připravené přistoupit k opravě a večer budu moct telefon vyzvednout… Hurá! Přiběhla jsem za pět minut před uzavřením, však mne přijaly velice srdečně, všechno mi vysvětlili a navíc poskytli slevu 10%.

Marina Agababjan (iPhone 4S ***Nezapíná se***)

Velíce Vám děkuji!! Ceny máte přiměřené a kvalita na úrovni! Teď se budu obracet jen na Vás!)

Anastázie (ASUS UL30A ***Instalace a obnovení driverů***)

Recenze (38)

  • Alžběta Jonáková - 11.11.2016

    Nechala jsem si zde opravit svůj notebook acer, bylo potřeba přeinstalovat windows. Oprava byla provedena do dvou dnů. Chválím vstřícný přístup, všechno mi vysvětlili, ceny přiměřené. Doporučuji :))

  • Jan Peterka - 17.01.2017

    Přinesl jsem počítač který pípal a hučel. Za 3 minuty jsem odešel s funkčním. Problém byl zřejmě prach vevnitř. Nic jsem neplatil. Díky za vyřešení.

  • Tomáš Kohout - 17.01.2017

    Skvělé služby. Během jednoho dne mi opravili závadu, kterou jinde v servisech považovali za neopravitelnou! Jedině doporučuji.

  • David Chramosta - 16.02.2017

    DOPORUČUJI***. Oprava telefonu byla rychlá-na počkání a ani nechtěli peníze, že prý mikrofon byl pouze plný nečistot. Jinde v servisech jsem měla rozpětí ceny za opravu 800 — 1600 Kč. Rozhodně jsem ráda, že jsem našla v Praze kvalitní opravnu a rozhodně ji budu doporučovat.

  • Miroslav Tamáš - 01.04.2017

    Spad mi notebook na zem. Potřískalo se sklo. Nevěděl jsem co mám dělat. Jeden kamoš mi poradil tento servis. Teť je jako nový. DOPORUČUJI!!!

  • Tamáš - 11.04.2017

    Polil jsem počitač kávou. Na internetu jsem našel tento centrum. Odvez jsem ho tam. Opravili mi ho na počkání. Vše OK.

  • Jan Blecha - 11.04.2017

    Děti mi shodily můj notebook na zem, praskly mu panty u víka. V tomto servisu mi udělali nabídku na opravu a zároveň ještě zjistili, že odešel při pádu HDD. Notebook se už nevyplatí opravovat, ale alespoň ho vykoupili na díly.

  • Doporučuji!!

  • Anežka - 21.04.2017

    Muj počítač hučel. Vyčistili od prachu a nahradili chlazení.

  • Rychla pomoc, profi přístup, spolehlivost! Doporučuji!

  • David - 24.06.2017

    Velmi kladně, hodnotím přístup a spolehlivost! Doporučuji!

  • Alexandr - 27.06.2017

    Rozbil se mi displej na mem notebooků Asus. Jelikož ho potrebuji nutně k praci zašel jsem do tohoto servisu. Doufam, že nebudu dlouho čekat na opravu. Poprosil jsem odborníka, že potřebuji notebook k praci. Opravili mi ho expresne na počkani! Pred servisem nema problem zaparkovat auto. Doporucuji!

  • Adela Modrá - 01.07.2017

    Profesionální přístup a kvalitní oprava. Byla jsem velmi spokojena.

  • Jiří Novák - 02.07.2017

    Notebook Lenovo IdeaPad při hraní her nebo práci na něm se přehřívá. Oprava byla prováděna v tomto servisu. Notebook byl perfektně vyčištěný. S opravou jsem naprosto spokojen.

  • Kuba Kaštan - 07.07.2017

    Polil jsem si notebook HP ProBook vodou. Hned jsem vypnul ho a vysušil. Notebook naštesti přežil ale potřeboval bych ho vyčistit. Po vyčištěný funguje dobře. Doporučuji.

  • Martin Sochacký - 09.07.2017

    Ja jsem využil služeb servisu několikkrat a vždy jsem byl spokojen. Vždy skvělý a profesionální přístup. Nemusíte moc čekat, protože všechny díly mají skladem.

  • Jakub Wothan - 15.07.2017

    Maximální spokojenost. Muj MacBook byl opraven mnohem dříve něž předem bylo řečeno. Vše bylo skvělé — ochota, profesionalita, rychlost. Můžu všem jen doporučit.

  • Ondrej Mensik - 17.07.2017

    Oprava notebooku Acer Aspire V13 byla vyřízena k me plné spokojenosti. Vysoce oceňuji ochotnou obsluhu nad rámec svých povinností a přístup k řešení nestandardní situace.

  • Michal Procházka - 20.07.2017

    Profesionální přístup a rychlá realizace. Má kde zaparkovat auto. Konečná cena opravy neni vysoká. Doporučuji

  • Jiři - 24.07.2017

    Po diagnostice a informaci technika, který opravoval můj notebooku Acer. Při opravě mého notebooku se něco pokazilo a oprava by trvala další měsíc. Ale jsme se domluvili na alternativním řešení situace — Servis vykupil muj Acer za přijemnou cenu.

  • Štefan Kostka - 28.07.2017

    Doporučuji tento servis za profesionální přístup a velmi zdvořilé jednání techniků. Opravoval jsem svůj Lenovo IdeaPad a navíc jsem dostal i pár užitečných rad jak se starat o něm.

  • Aleš - 03.08.2017

    Velmi ochotná pomoc s technickými problémy, vstřícnost a odbornost.
    Díky…

  • Jan Lachman - 24.08.2017

    Velmi rychlá výměna displeje u iPhonu 5 SE, naprostá spokojenost s rychlostí cenou a vstřícností techniků

  • Zdeněk Klečka - 02.09.2017

    Děkuji rychlou a perfektní opravu mého ultrabooku Dell Inspiron 5523.

  • Lenka Koumarová - 30.10.2017

    Na notebooku mi záhadným způsobem přestal fungovat zvuk, 10 minut konzultace ZDARMA a vše zase funguje. Spokojenost!:-)

  • Аноним - 11.11.2017

    Profesionální přístup, vstřícné a rychlé jednání při diagnostice telefonu Samsung, děkuji.

  • Igor Šebo - 24.11.2017

    Moc děkuji za pomoc se stařičkým notebookem a dobrou radu, za ochotu a milý přístup.

  • Děkuji za ochotu, pomoc i dobrou radu! Příště jdu jenom k Vám ! Doporučím Vás všem známým .

  • Děkují za ochotné a rychlé vyřizení problemů s notebookem. Doporučuji tento servis.

  • V. Vávra - 03.04.2018

    Velice vstřícný přístup k zákazníkům. Oprava na počkání za rozumnou cenu + rady pro uživatele zdarma a s úsměvem. Jsem rád, že jsem konečně našel firmu na kterou se můžu bez obav obracet…

  • Irena Laňová - 04.04.2018

    Spolehlivý, vstřícný, profesionální, cenově dostupný servis! Prasklo mi přední sklíčko na acer liquid jade s55. Oprava proběhla v naprostém pořádku a za dobrou cenu. Doporučuji.

  • Barbora Škrabišová - 04.04.2018

    Skvělá komunikace a vstřícný přístup! Kontaktovala jsem servis. Technik nám vše polopatě vysvětlil a poradil. Oprava trvala 2 dny. Se servisem jsem naprosto spokojena, doporučuji.

  • Perfektní přístup pan mi zachraň a několik 1000 Kč za opravu po telefonu a to v 9 večer rozhodně doporučuji

  • Sebastian - 23.07.2019

    Dal jsem do opravy rob.vysavač.Po uplnuti 14 dni jsem se musel ozvaz sam.Bylo mi vzápětí zdeleno ze vysavač ma špatnou napětovou jednotku a nelze opravit :( Prece kdyby byl přistroj v pořadku nenechal bych ho u nich opravovat.Kamarad mel stejny problem a v servisu mu ho do 5 dnu opravili.Napetova jednotka,svete div se,se dala opravit.Takze nespokojenost.Přište jinde..

  • Tereza Boučková - 09.08.2019

    Stejná adresa firmy a stejný telefon také na opravy praček a myček:https://opravy-pracek-nonstop.eu/
    Pán přijel opravit myčku, skutečně ji opravil. Požadoval honorář 1000,-Kč, dala jsem mu ho a chtěla stvrzenku. Tu prý mi pošle až mejlem spolu s fakturou; opravu proplatí pronajímatel bytu. Bohužel neposlal nic. Paní na telefonu- urgentní volání jak pro opravy praček a myček, tak pro oprvy PC…totožné: 775 311 234 fakturu několikrát slíbila, taky neposlala nic. Takže černota?!

  • Měl jsem problém s myčkou, který byl vyřešen nadmíru rychle. V 9:00 jsem zavolal, že potřebuji objednat servis myčky. Paní mi řekla, že technik přijede cca za hodinu až hodinu a půl a na základě popisu závady řekla odhad ceny, který odpovídal tomu, kolik jsem skutečně zaplatil. Technik přijel do hodiny a během půl hodiny byl problém odstraněn a myčka funguje. Moc děkuju za rychlost, ale hlavně za vstřícnost a ochotu pomoci. Ještě jednou díky. Příště se na Vás obrátím znovu.

  • Martin Kurc - 09.10.2019

    Ze službami této firmy jsem opravdu nespokojen.
    Jednalo se o nefunkční ntb (neznámá příčina). Ntb jsem přinesl, sepsali se mnou papír, na kterém neuvedli žádnou bližší specifikaci problému, ani to, že součástí je nabíječka a brašna.
    Na diagnostiku si vyhradili měsíc. Měsíc uběhl jako voda, avšak odpověď jsem nedostal. Musel jsem si sám zavolat, abych se dozvěděl závadu a cenu. Poté jsem formou SMS potvrdil, že souhlasím s opravou.
    Po dalším měsíci a půl jsem se znovu zkoušel dovolat. Po několika pokusech jsem se dovolal a zjistil, že ntb je opraven. Ovšem, žádnou zprávu, že je hotovo, jsem nedostal.
    Ntb jsem si šel vyzvednout. Dostal jsem ntb, ale už ne nabíječku a brašnu. To se nakonec našlo. Cenu za opravu jsem uhradil (2 800 Kč). Nedostalo se mi však žádné omluvy, že mne nikdo nekontaktoval. Že prý jim SMS občas zlobí… ale že by mi někdo zavolal?
    O paragon jsem si musel říct — ovšem ani tam nestálo, jaká oprava byla provedena, žádný rozpis materiálu či práce. Jen částka a oprava ntb Asus.
    Takhle si nepředstavuji nejen profesionální služby. Takhle si žádné služby nepředstavuji.
    Za mě již nikdy více tato firma.

  • Petru - 15.10.2019

    I felt that Andrej, the technician, was very fair and helpful. I appreciated the speed (had to wait for 1 day, rather than 5 days or more — like the other companies offered). I believe I can rely on Andrej’s services again and I will ask him for his assistance without hesitation.

  • Napsát recenze

    Kontakty

    • Telefon: +420775311234
    • Email: info@opravy-praha-servis.cz
    • Adresa: Na Moráni 360/3,
    • Praha 2-Nové Město

    Recenze od našich klientů

    • Загрузка...

    Zjistite cenu na opravu hned teď!

    Značka zařízení*

    Popište problém*

    Váš telefon