Opravy notebooků Praha 3

Opravy notebooků, telefonů, tabletů, iPhone Praha +420 775-311-234

Recenze

Můžete nechat svůj komentář o naši práci na této stránce

Nechala jsem na opravu svůj iPhone. Za hodinu po odevzdání mi zavolali na poskytnuté mnou telefonní číslo a řekli, že diagnostika již byla provedena, jsou připravené přistoupit k opravě a večer budu moct telefon vyzvednout… Hurá! Přiběhla jsem za pět minut před uzavřením, však mne přijaly velice srdečně, všechno mi vysvětlili a navíc poskytli slevu 10%.

Marina Agababjan (iPhone 4S ***Nezapíná se***)

Velíce Vám děkuji!! Ceny máte přiměřené a kvalita na úrovni! Teď se budu obracet jen na Vás!)

Anastázie (ASUS UL30A ***Instalace a obnovení driverů***)

Recenze (32)

  • Alžběta Jonáková - 11.11.2016

    Nechala jsem si zde opravit svůj notebook acer, bylo potřeba přeinstalovat windows. Oprava byla provedena do dvou dnů. Chválím vstřícný přístup, všechno mi vysvětlili, ceny přiměřené. Doporučuji :))

  • Jan Peterka - 17.01.2017

    Přinesl jsem počítač který pípal a hučel. Za 3 minuty jsem odešel s funkčním. Problém byl zřejmě prach vevnitř. Nic jsem neplatil. Díky za vyřešení.

  • Tomáš Kohout - 17.01.2017

    Skvělé služby. Během jednoho dne mi opravili závadu, kterou jinde v servisech považovali za neopravitelnou! Jedině doporučuji.

  • David Chramosta - 16.02.2017

    DOPORUČUJI***. Oprava telefonu byla rychlá-na počkání a ani nechtěli peníze, že prý mikrofon byl pouze plný nečistot. Jinde v servisech jsem měla rozpětí ceny za opravu 800 — 1600 Kč. Rozhodně jsem ráda, že jsem našla v Praze kvalitní opravnu a rozhodně ji budu doporučovat.

  • Miroslav Tamáš - 01.04.2017

    Spad mi notebook na zem. Potřískalo se sklo. Nevěděl jsem co mám dělat. Jeden kamoš mi poradil tento servis. Teť je jako nový. DOPORUČUJI!!!

  • Tamáš - 11.04.2017

    Polil jsem počitač kávou. Na internetu jsem našel tento centrum. Odvez jsem ho tam. Opravili mi ho na počkání. Vše OK.

  • Jan Blecha - 11.04.2017

    Děti mi shodily můj notebook na zem, praskly mu panty u víka. V tomto servisu mi udělali nabídku na opravu a zároveň ještě zjistili, že odešel při pádu HDD. Notebook se už nevyplatí opravovat, ale alespoň ho vykoupili na díly.

  • Doporučuji!!

  • Anežka - 21.04.2017

    Muj počítač hučel. Vyčistili od prachu a nahradili chlazení.

  • Rychla pomoc, profi přístup, spolehlivost! Doporučuji!

  • David - 24.06.2017

    Velmi kladně, hodnotím přístup a spolehlivost! Doporučuji!

  • Alexandr - 27.06.2017

    Rozbil se mi displej na mem notebooků Asus. Jelikož ho potrebuji nutně k praci zašel jsem do tohoto servisu. Doufam, že nebudu dlouho čekat na opravu. Poprosil jsem odborníka, že potřebuji notebook k praci. Opravili mi ho expresne na počkani! Pred servisem nema problem zaparkovat auto. Doporucuji!

  • Adela Modrá - 01.07.2017

    Profesionální přístup a kvalitní oprava. Byla jsem velmi spokojena.

  • Jiří Novák - 02.07.2017

    Notebook Lenovo IdeaPad při hraní her nebo práci na něm se přehřívá. Oprava byla prováděna v tomto servisu. Notebook byl perfektně vyčištěný. S opravou jsem naprosto spokojen.

  • Kuba Kaštan - 07.07.2017

    Polil jsem si notebook HP ProBook vodou. Hned jsem vypnul ho a vysušil. Notebook naštesti přežil ale potřeboval bych ho vyčistit. Po vyčištěný funguje dobře. Doporučuji.

  • Martin Sochacký - 09.07.2017

    Ja jsem využil služeb servisu několikkrat a vždy jsem byl spokojen. Vždy skvělý a profesionální přístup. Nemusíte moc čekat, protože všechny díly mají skladem.

  • Jakub Wothan - 15.07.2017

    Maximální spokojenost. Muj MacBook byl opraven mnohem dříve něž předem bylo řečeno. Vše bylo skvělé — ochota, profesionalita, rychlost. Můžu všem jen doporučit.

  • Ondrej Mensik - 17.07.2017

    Oprava notebooku Acer Aspire V13 byla vyřízena k me plné spokojenosti. Vysoce oceňuji ochotnou obsluhu nad rámec svých povinností a přístup k řešení nestandardní situace.

  • Michal Procházka - 20.07.2017

    Profesionální přístup a rychlá realizace. Má kde zaparkovat auto. Konečná cena opravy neni vysoká. Doporučuji

  • Jiři - 24.07.2017

    Po diagnostice a informaci technika, který opravoval můj notebooku Acer. Při opravě mého notebooku se něco pokazilo a oprava by trvala další měsíc. Ale jsme se domluvili na alternativním řešení situace — Servis vykupil muj Acer za přijemnou cenu.

  • Štefan Kostka - 28.07.2017

    Doporučuji tento servis za profesionální přístup a velmi zdvořilé jednání techniků. Opravoval jsem svůj Lenovo IdeaPad a navíc jsem dostal i pár užitečných rad jak se starat o něm.

  • Aleš - 03.08.2017

    Velmi ochotná pomoc s technickými problémy, vstřícnost a odbornost.
    Díky…

  • Jan Lachman - 24.08.2017

    Velmi rychlá výměna displeje u iPhonu 5 SE, naprostá spokojenost s rychlostí cenou a vstřícností techniků

  • Zdeněk Klečka - 02.09.2017

    Děkuji rychlou a perfektní opravu mého ultrabooku Dell Inspiron 5523.

  • Lenka Koumarová - 30.10.2017

    Na notebooku mi záhadným způsobem přestal fungovat zvuk, 10 minut konzultace ZDARMA a vše zase funguje. Spokojenost!:-)

  • Аноним - 11.11.2017

    Profesionální přístup, vstřícné a rychlé jednání při diagnostice telefonu Samsung, děkuji.

  • Igor Šebo - 24.11.2017

    Moc děkuji za pomoc se stařičkým notebookem a dobrou radu, za ochotu a milý přístup.

  • Děkuji za ochotu, pomoc i dobrou radu! Příště jdu jenom k Vám ! Doporučím Vás všem známým .

  • Děkují za ochotné a rychlé vyřizení problemů s notebookem. Doporučuji tento servis.

  • V. Vávra - 03.04.2018

    Velice vstřícný přístup k zákazníkům. Oprava na počkání za rozumnou cenu + rady pro uživatele zdarma a s úsměvem. Jsem rád, že jsem konečně našel firmu na kterou se můžu bez obav obracet…

  • Irena Laňová - 04.04.2018

    Spolehlivý, vstřícný, profesionální, cenově dostupný servis! Prasklo mi přední sklíčko na acer liquid jade s55. Oprava proběhla v naprostém pořádku a za dobrou cenu. Doporučuji.

  • Barbora Škrabišová - 04.04.2018

    Skvělá komunikace a vstřícný přístup! Kontaktovala jsem servis. Technik nám vše polopatě vysvětlil a poradil. Oprava trvala 2 dny. Se servisem jsem naprosto spokojena, doporučuji.

  • Napsát recenze

    Kontakty

    • Telefon: +420775311234
    • Email: info@opravy-praha-servis.cz
    • Adresa: Olšanská 54/3,
    • Praha 3, Česká republika

    Recenze od našich klientů

    • Загрузка...

    Zjistite cenu na opravu hned teď!

    Značka zařízení*

    Popište problém*

    Váš telefon